Piwne historie
PoczÄ tkowo monopolistami w produkcji piwa byĹy klasztory, a mnisi sÄ czyli je takĹźe w czasie postu â ze wzglÄdu na jego wartoĹci odĹźywcze â jest przecieĹź bardzo kaloryczne i orzeĹşwiajÄ ce â o ile siÄ nie przesadzi z iloĹciÄ spoĹźytych kufli.
Tradycja produkcji klasztornego piwa przetrwaĹa do dziĹ i najbardziej poszukiwanymi przez prawdziwych smakoszy gatunkami sÄ te âtradycyjneâ, produkowane wĹaĹnie przez mnichĂłw. Chyba nie trzeba dodawaÄ, Ĺźe takĹźe i najdroĹźszymi.
Tradycyjnymi metodami produkuje siÄ takĹźe piwo w Afryce, ale jego z pewnoĹciÄ smakosze, nawet ci najprawdziwsi nie poszukujÄ â jego produkcjÄ zajmujÄ siÄ bowiem kobiety, a proces przygotowania surowca do fermentacji polega na przeĹźuwaniu ziaren prosa.
Zobacz rĂłwnieĹź
* WĹadca orgazmĂłw (wow!) WĹadca orgazmĂłw (wow!)*
* Porno biznes szuka oczyszczenia Porno biznes szuka oczyszczenia*